Klaarenbeek

interieurs

Klaarenbeek

interieurs

De afgelopen honderd (!) jaar zijn wij zonder overdrijven uitgegroeid tot één van de mooiste woonwinkels van Utrecht en omstreken. Bij ons vindt u alles waar u uw woning en/of bedrijf mee kunt verfraaien. Op ca. 1000 m2 tonen wij diverse topmerken meubelen, vloerbedekking, raambekledingen en accessoires. Kom graag eens langs!

Werkwijze

Wij noemen ons met trots nog een echte woninginrichter. Dat betekent dat wij uw hele interieur op maat kunnen restylen, maar u bent bij ons ook van harte welkom voor “slechts” een deurmat. Onze filosofie hierbij is dat een ieder die ons bezoekt, met een tevreden gevoel en de nodige inspiratie onze prachtige woonwinkel verlaat.

Voor de realisatie van onze interieurvoorstellen kunnen wij beschikken over ervaren vakmensen, zoals binnenhuisadviseurs, woning- en meubelstoffeerders, een meubelmakerij en een eigen gordijnatelier.

Naast het standaard stoffeerwerk zoals vloerbedekking hebben wij de afgelopen honderd (!) jaar een reputatie opgebouwd in het traditionele stoffeerwerk zoals bv wandbespanningen en traplopers. Ook antiekrestauratie is één van onze specialiteiten.

Voor de raambekledingen, zoals gordijnen en de meer decoratieve zonweringen hebben wij een prachtige stoffenkamer ingericht.

Wat ons echt uniek maakt en waar wij ons onderscheiden van de gewone woninginrichter, is dat wij alles in eigen beheer doen en zijn dus niet afhankelijk van derden of zgn. freelancers. Daarnaast proeft u bij ons de familiesfeer dat zich vertaalt in een zeer klantvriendelijke en hartelijke benadering.

Kortom, kom eens langs!

Collectie

Zowel klassiek als modern lopen bij ons harmonieus in elkaar over, er is dus altijd voor een ieder wat te zien.

Maatwerk

Al ons maatwerk doen wij in eigen beheer, zo beschikken wij over een eigen meubelmakerij waar wij ook uw antiek kunnen restaureren en uw gordijnen worden ook in ons eigen atelier geconfectioneerd zodat wij eenvoudig op tijd kunnen leveren en daar waar nodig service-klusjes snel kunnen oplossen.
Meubelstoffeerderij

Herstoffering
Wij maken ‘vermoeide’ gestoffeerde meubelen weer levendig.

Wilt u uw huidige meubelen laten herstofferen, dan kunt u bij onze meubelstoffeerderij profiteren van jarenlange ervaring op dit gebied. Voor zowel antiek, klassieke als moderne meubelen.

Herstofferen van uw bestaande meubelen kan voor u verschillende redenen hebben:

u bent gehecht aan het meubel;
het zitcomfort is goed (eventueel aan te passen);
het past goed in uw interieur.

Het stofferen van hedendaagse zitmeubelen wordt door ons uitgevoerd met oorspronkelijke materialen, die nodig zijn voor een optimaal zitcomfort. Het gebruik van klassieke materialen heeft bij ons de grootste prioriteit bij het stofferen van antieke en oude meubelen.

Meubelmakerij
Lambriseringen, radiator omtimmeringen, boekenkasten, ladekastjes…. We kunnen het allemaal voor u maken in onze eigen meubelmakerij. daarnaast kan onze restaurateur ook uw antiek weer opknappen, voor alle reparaties, groot en klein, kunt u bij ons terecht
ANTIEK-RESTAURATIE
Lambriseringen, radiator omtimmeringen, boekenkasten, ladekastjes…. We kunnen het allemaal voor u maken in onze eigen meubelmakerij. daarnaast kan onze restaurateur ook uw antiek weer opknappen, voor alle reparaties, groot en klein, kunt u bij ons terecht.
Showroom
Klaarenbeek interieurs
Burgemeester Reigerstraat 14-18
3581 KS Utrecht
Contact

030 2513 123
0653 796 284 (buiten openingstijden)

openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 09.30-17.00 uur Zaterdag van 09.30-16.00 uur
Zondag en maandag zijn wij gesloten
Op dinsdag werken wij alleen op afspraak
(Bel 030 2513 123 of 0653 796 284)