klaarenbeek-0882

WERKWIJZE

Wij noemen ons met trots nog een echte woninginrichter. Dat betekent dat wij uw hele interieur op maat kunnen restylen, maar u bent bij ons ook van harte welkom voor “slechts” een deurmat. Onze filosofie hierbij is dat een ieder die ons bezoekt, met een tevreden gevoel en de nodige inspiratie onze prachtige woonwinkel verlaat.

Voor de realisatie van onze interieurvoorstellen kunnen wij beschikken over ervaren vakmensen, zoals binnenhuisadviseurs, woning- en meubelstoffeerders, een meubelmakerij en een eigen gordijnatelier.

Naast het standaard stoffeerwerk zoals vloerbedekking hebben wij de afgelopen honderd (!) jaar een reputatie opgebouwd in het traditionele stoffeerwerk zoals bv wandbespanningen en traplopers. Ook antiekrestauratie is één van onze specialiteiten.

Voor de raambekledingen, zoals gordijnen en de meer decoratieve zonweringen hebben wij een prachtige stoffenkamer ingericht.

Wat ons echt uniek maakt en waar wij ons onderscheiden van de gewone woninginrichter, is dat wij alles in eigen beheer doen en zijn dus niet afhankelijk van derden of zgn. freelancers. Daarnaast proeft u bij ons de familiesfeer dat zich vertaalt in een zeer klantvriendelijke en hartelijke benadering.

Kortom, kom eens langs!